Andet

Tilgængelig
Pakke med fire fine klistermærker: Steve, kat, ulv og Minecraft-logo. Selve arket er drøje 13cm x 18cm.Lavet af vinyl.Officielt Minecraft-produkt.
Tilgængelig
42,00 kr.
Pakke med fire seje klistermærker: Creeper, zombie, slime og Minecraft-logo. Selve arket er drøje 13cm x 18cm.Lavet af vinyl.Officielt Minecraft-produkt.
 2
Udsolgt
125,00 kr.
Flot foldepung dekoreret med en jordblok fra computerspillet Minecraft. Indersiden er sort med et stilfuldt Minecraft-logo.  Måler ca 9 x 11cm.
Udsolgt
99,00 kr.
Dette er måske ikke verdens skønneste krus, men et Creeper-hoved er udmerket at drikke fra når dynamitten er erstattet med varm kakao, mælk eller andet godt. Lavet af plast og rummer ca 29 cl. Kan bruges i opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
Udsolgt
Andet

Minecraft TNT krus

TMI61
99,00 kr.
Sjovt krus formet som TNT-kube i Minecraft-spillet.  Garanteret ingen eksplosionsfare, med mindre man drikker noget eksplosivt godt, som for eksempel varm chokolade med chili. Rummer ca 29 cl.
 2
Udsolgt
99,00 kr.
Keramisk krus af god kvalitet med motiv fra Minecraft-spillet. Violet kop med sort glaseret indside. På den ene side er Enderman med teksten "Beware the Enderman ... Here ... There ... Everywhere!". På bagsiden er et Minecraft-logo.Om denne ikke er nok til at få dig lys vågen, anbefales det at fylde den godt op med kakao eller kaffe som nydes med en god...
 2
Tilgængelig
99,00 kr.
Keramisk krus af god kvalitet med motiv fra Minecraft-spillet. Lyseblå kop som er violet indeni. På den ene side er Minecraft zombie med teksten "The Zombie hunts at night!". På bagsiden er et Minecraft-logo.God til at skræmme dig vågen! Kan bruges i opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
 2
Tilgængelig
Keramisk krus af god kvalitet med motiv fra Minecraft-spillet. Grå kop som er rød-orange indeni. På den ene side er et skelet ridende på en ederkop med teksten "The Skeleton Jockey rides again!". På bagsiden er et Minecraft-logo. Kan bruges i opvaskemaskine og mikrobølgeovn.
Viser 1-11 af 11 element(er)
Produkt tilføjet ønskeliste

Denne webshop bruger cookies for at forbedre købsoplevelsen.
Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies.