Tøj

 2
Tilgængelig
Minecraft

Minecraft Ocelot hue

KMI25
147,00 kr.
Gul Minecraft hue med en sød ozelot fra computerspillet. God at have når man skal ud og lege en skøn vinterdag efter timer med Minecraft-gaming. One-size som passer de fleste.
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
Minecraft

Minecraft Creeper hue

KMI24
87,00 kr. 147,00 kr.
Med denne huen kan du skræmme alle Minecraft-spillere. En populær og sej hue for alle lune hoveder, særdeles egnet for danske vintre. Og nogle somre... Stor størrelse, ca 57-60cm. Passer voksne og store børn.
 2
  • Nedsat pris / -30,00 kr.
Tilgængelig
115,00 kr. 145,00 kr.
For at nemt hugge træer i Minecraft, må man have en øks! Denne brune T-shirt med blåt og hvit tryk viser et sjovt diagram over brugen af øks i Minecraft. Lavet af ren bomuld i god kvalitet.
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
147,00 kr. 177,00 kr.
T-shirt i en flot lyseblå farve med Minecraft-motiv. Steve er på fisketur i måneskin med en blæksprutte svømmende ved båden. Lavet af bomuld og polyester (50/50).
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
147,00 kr. 177,00 kr.
For Minecraft-entusiaster som kan lide at flyve. Motivet i tegneserie-stil viser bevingede Alex og Steve flyvende højt over det flotte kubiske Minecraft-landskab. Lavet af ren bomuld i god kvalitet.
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
88,50 kr. 177,00 kr.
Stever nyder synet af månen, lykkelig uvidende om at han er omringet af en creeper, zombie, skelet og edderkop. Lavet af ren bomuld i god kvalitet.
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
88,50 kr. 177,00 kr.
Stever nyder synet af månen, lykkelig uvidende om at han er omringet af en creeper, zombie, skelet og edderkop. Denne T-shirt er en dame-model med små størrelser (junior). Lavet af ren bomuld i god kvalitet.
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
127,00 kr. 177,00 kr.
Flot knalrød t-shirt med Steve fra spillet Minecraft og med teksten "Like a boss". Lavet af bomuld i god kvalitet.
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
127,00 kr. 177,00 kr.
Efter timer med husbygging og hårde kamper med creepers og skeletter, kan du sidde på toppen med din bedste ven og nyde udsigten. Lavet af ren bomuld i god kvalitet.
 2
Tilgængelig
Den perfekte t-shirt til at vise frem din sidste tur over den frosne Overworld tundra. Hvis du planlægger en ny tur, er det måske bedst at klæde dig med nogle ekstra lag tøj. Motiv i tegneserie-stil fra Minecraft.
 2
  • På tilbud!
Tilgængelig
77,00 kr. 137,00 kr.
Når mørket falder på, kommer alle edderkopper, creepers og skeletter frem for at jage stakkels dig.  T-shirt med fluorescerende Minecraft-motiv. Nogle figurer er usynlige i almindelig lys og bliver først synlige når lyset slås af. Denne T-shirt er en dame-model med små størrelser (junior). Lavet af ren bomuld i god kvalitet.
 2
Udsolgt
145,00 kr.
En grøn kasket med Creeper ansigt foran. Sort/grønt skakmønster under skærmen og broderet TNT på den ene side. 85% acryl og 15% uld.
 2
Udsolgt
197,00 kr.
En ny lækker kasket i sort for Minecraft-entusiaster. Creeper-motivet er skræmmende godt broderet i tre grønne farver. På bagsiden er Minecraft-logoet broderet i gråt. God kvalitet og 100% bomuld. Passer til børn og unge, med justerbar størrelse ("one size"). Licenseret Minecraft-produkt.
 2
Udsolgt
229,00 kr.
Det er ikke tilladt at gå rundt med et riktigt sværd i Danmark,  så at medbringe sværdet på kasketten er en glimrende ide!  Diamant-sværdet er broderet i fire fine farver og klassisk pikseleret Minecraft-stil. Minecraft-log på bagsiden. Stretch-fit design. Passer børn og unge.
 2
Udsolgt
229,00 kr.
Sætter du pris på fjendtlige skeletter, der skyder pile efter dig, er denne kasket lige til dig! Hatten er smukt broderet med et skelet på forsiden og Minecraft-logoet på bagsiden. Stretch-fit design. Passer børn og unge.
 2
Tilgængelig
197,00 kr.
I modsætning til de fleste Creepers gør denne et meget vigtigt arbejde. Den holder dine bukser oppe! Selve bæltet har et sort og grønt mønster, og bæltespænden er sort med creeper-ansigt. Størrelse S/M som passer til en livstørrelse på op til 86 cm. God til børn og unge. Ca 3.8 cm bred.
Viser 1-18 af 18 element(er)
Produkt tilføjet ønskeliste

Denne webshop bruger cookies for at forbedre købsoplevelsen.
Ved at fortsætte med at bruge siden, godkender du vores brug af cookies.